www.cvdpas.nl
HR-professional voor ontwikkeling van uw organisatie


Voor HR-advies, organisatie-ontwikkeling en management-coaching

HR op orde

Met een ervaren senior HR-professional kunt u tijdelijk uw organisatie versterken en uw ontwikkeling versnellen. U bent verzekerd van scherpe analyses, pragmatisch probleemoplossen en een doelgerichte strategie. Ook voor de aanpak en implementatie van uw organisatiewijzigingen. 

Voor elk type organisatie: profit en non-profit, multinational en MKB.

interimmanagement ● HR-advies ● HR-projectleiding 

SPP in 10 stappen

Succesvolle organisatie-ontwikkeling is hard werken bij elke stap die u zet. U gaat direct aan de slag om uw speelveld in kaart te brengen: u verkent van wat er in uw bedrijf kan, met welke snelheid, voor welke onderdelen. U inventariseert, bespreekt, deelt en leert. 

U maakt een ontwerpplan voor uw organisatie-ontwikkeling met een directe doorvertaling naar (de aansturing van) uw Human Resources. U krijgt de opties helder, u bepaalt de koers voor het vervolg.

organisatie-advies ● expertise-workshops ● projectmanagement 

Zelfsturing verkennen

Hoe kunt u uw mensen motiveren om zichzelf te (blijven) ontwikkelen? Hoe gaat u om met de verschillen tussen uw mensen? Hoe creëert u de openheid in uw cultuur om elkaar aan te spreken op het gewenste gedrag en het nemen van verantwoordelijkheid?

U heeft grote impact op het creëren van de werkomgeving waarin uw organisatie en uw medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Goed inzicht in uw mensen gaat u daarbij helpen. U leert uw gedrag en uw acties te koppelen aan het effect dat u beoogt.

individueel ● groepsgewijs ● workshops 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn